Reiki Behandeling
Volgens Usui System of Natural Healing

image-8502-fleurs reiki.jpg?1422958820342
"Reiki is de levensenergie, de kracht om je om te draaien en de moed om te kiezen voor de nieuwe wereld die voor je openligt."
Takata
Wat is een Reiki Behandeling?

Reiki, healing van zowel lichaam als geest

Een HEALING of REIKIBEHANDELING balanceert en versterkt het (energie)lichaam. De behandeling stimuleert de gezondheid en ontspant lichaam en geest. Door de betere energetische doorstroming worden geest en lichaam weer opgeladen, en komt inzicht dichterbij. Een behandeling duurt ongeveer één uur.

Elke cel en elke vezel in ons lichaam bestaan uit energie. Reiki lost emotionele knopen op die zich mettertijd in het lichaam hebben vastgezet en die leiden tot stress en ziekte.

Tijdens een Reikibehandeling lig je op een behandelingstafel.
Je ontvangt Reiki doordat ik mijn handen volgens aangeleerde posities zachtjes op je lichaam leg.

Hierdoor gaat Reiki, de Universele Levensenergie, door jou stromen. Sommigen ervaren dit als lichte prikkelingen of tintelingen die door hun lichaam stromen, maar elke ervaring is anders en daarom ook moeilijk te omschrijven. Wat wel bijna altijd wordt ervaren is een diepe rust en innerlijke vrede.

De Reiki-energie werkt zowel op het fysieke, emotionele als spirituele lichaam. Zij nodigt op alle tereinen uit tot diepgaande heling en groei.

Wat kan Reiki voor je doen?

Reiki is geen vervanging van een medische diagnose maar sluit er wel perfect bij aan om het genezingsproces te versnellen.

Voor sommige mensen zijn lichamelijke klachten een eerste motivatie om hun verbinding met Reiki aan te gaan. Gaandeweg ervaren ze dat Reiki veel meer doet dan enkel de lichamelijke klachten te verhelpen. 

Reiki kan eveneens de bijwerkingen van medicatie verminderen. 

Zowel op mentaal als emotioneel niveau heeft Reiki een grote invloed. Door het oplossen van oude overtuigingen, oude pijnen en emotionele knopen ontstaat er harmonie in ons wezen en daardoor nieuwe ruimte voor groei.

Het spiritueel groeien gaat gepaard met bewustwording, het weten dat alles altijd met elkaar verbonden is. In dit weten is Reiki fundamenteel ondersteunend. Het steeds weerkeren tot de kwaliteiten van de ziel maakt dat we in staat zijn onze verantwoordelijkheid op te nemen en onze kwaliteiten te verbinden met het levensweb waar we allemaal deel van uitmaken.

Reiki leert je over waarheid, oprechtheid en eenvoud. Je leert dat alle leven heilig is, in al zijn aspecten.

image-7612-Logo_test.jpg?1421750714059
image-8490-chakras-310119_640.png?1422957553798
image-8505-lotus-2.jpg?1422959353282